indre-by.klinik-kbh.dk: Klinik i Pilestræde

Klinik i Pilestræde

Pilestræde Pilestræde ligger parallelt med shoppinggaden, Købmagergade, og består af en del modebutikker, hyggelige caféer og drinks på forskellige barer og bodegaer. Designet er alt fra skandinavisk til hjemmet hos Hay, til fede sneakers hos Naked at finde. Den lille gade går fra Strøget ved Kongens Nytorv, til Landemærket.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.