indre-by.klinik-kbh.dk: Klinik i Refshaleøen

Klinik i Refshaleøen

Refshaleøen Refshaleøen ejes i dag af Refshaleøens Ejendomsselskab A/S, som ejes af Sampension, PKA, PFA Pension og Lønmodtagernes Dyrtidsfond. Selve grund arealet på øen er 500.000 kvm. Refshaleøen er i dag under udvikling, og samtidig et sted hvor man kan gå til koncerter, nyde et gourmetmåltid, spille beachvolley, gå på galleri eller nyde udsigten til Langelinie og Frederiksstaden i de hyggelige omgivelser.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.

Mere i denne kategori: « Christiania Blegdamsvej »