indre-by.klinik-kbh.dk: Klinik i Slotsholmen

Klinik i Slotsholmen

Slotsholmen Slotsholmen er hjemsted for Danmarks centraladministration med Christiansborg, der rummer Folketinget, en række ministerier som Statsministeriet og Finansministeriet. Derudover bygninger som, Kancellibygningen ("Den Røde Bygning") og Højesteret er placeret i Slotsholmen. Slotsholmen ligger også adresse til blandt andet, Børsen, Tøjhuset, Det Kongelige Bibliotek med Den Sorte Diamant, Rigsarkivet, Christiansborg Slotskirke, Thorvaldsens Museum, Teatermuseet og Dansk Jødisk Museum.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.