indre-by.klinik-kbh.dk: Klinik i Christiania

Klinik i Christiania

Christiania Christiania ligger i Christianshavn og er Københavns fjerdestørste turistattraktion, som årligt har omkring en halv million besøgende turister. Christiania er også kendt for stedet for hashhandel og organiseret kriminalitet. Man finder blandt andet koncertsale Den Grå Hal, som har haft besøg af kendte mennesker som, Bob Dylan, Metallica, Red Hot Chili Peppers og The Smashing Pumpkins. Desuden findes der også en række erhvervsvirksomheder, som er placeret i mellem hygge cafeer og spisesteder, som Morgenstedet og Nemoland.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.

Mere i denne kategori: « Slotsholmen Refshaleøen »