indre-by.klinik-kbh.dk: Klinik i Kartoffelrækkerne

Klinik i Kartoffelrækkerne

Kartoffelrækkerne Kartoffelrækkerne også kendt som Farimagsgade-kvarteret i København består af 480 huse bygget af Arbejdernes Byggeforening. Kartoffelrækkerne har plads i trekanten mellem Øster Søgade, Øster Farimagsgade og Sølvgade. Denne bydel består udover Kartoffelrækkerne, Zinngade og Collinsgade af Stockholmsgade, Upsalagade, Malmøgade, Lundsgade, Hjalmar Brantings Plads, Visbygade og Olof Palmes Gade.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.